HomeAutoTarieven


Home
Autorijbewijs
 Theorie
 Praktijk
Tarieven

Autorijbewijs theorie

Iedere leerling moet op de examendag aan de examinator een theoriecertificaat overhandigen. De theorie is een zeer goede aanvulling op de praktijklessen, een goede theoriekennis scheelt in het aantal praktijklessen.

Om je voor te bereiden voor het theorie examen verkopen wij de CD-rom Traffic Explorer waarmee het mogelijk is om thuis zelfstandig alle regels te leren.
Nieuw in ons assortiment zijn de pakketten van iTheorie;
iTheorie is een digitale theorie opleiding. De opleiding bestaat uit een compleet lesboek met na elk hoofdstuk een toets, oefen theorie-examens en, afhankelijk van het rijbewijs, trainingsfilms om de gevaarherkenning te leren begrijpen en een volledige praktijkinstructie in 3D animaties.
Het pakket is zo gemaakt, dat zakken eigenlijk niet meer mogelijk is. En als dat toch mocht gebeuren, dan kun je altijd nog gebruik maken van de gratis herhalingscursus.
Het systeem is zo opgezet dat naarmate je vordert, steeds meer onderdelen opent. Je kunt in het begin dus nog geen theorie-examens oefenen. Daarvoor zal je eerst het boek moeten leren! Hoe meer jij leert, hoe meer onderdelen toegankelijk zullen worden.

Voordeel van deze moderne media is dat je kunt studeren wanneer je daar zelf tijd voor hebt. Denk er echter wel om dat je dit examen niet onderschat, gokken is zinloos en kost veel geld.

Theorie examen

Wat moet je mee nemen naar het examen

  • Een geldig identiteitsbewijs
  • Een reserveringsuitdraai van de rijschool, of je reserveert zelf via internet.

Vanaf zestien en een half jaar oud, mag je theorie examen doen.
Als je slaagt voor het theorieexamen dan krijg je een theoriecertificaat. Deze heb je nodig voor je het autorijexamen (B) gaat doen.

 

Groenveldsdijk 18 - 1744 GD St Maarten
Tel 0224 55 22 71 - Mobiel 06 41 555 053
KVK nummer Alkmaar 37102531